Başkan Mutlu’dan yerel yönetim ve yasa çağrısı

EGE HABERLERİ (BÜLTEN) - MAİL ADRESİMİZE GÖNDERİLEN HABERLER | 17.08.2025 - 12:09, Güncelleme: 17.08.2025 - 12:09 183 kez okundu.
 

Başkan Mutlu’dan yerel yönetim ve yasa çağrısı

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, kaçak hurda depolarının tehlikesine dikkat çekti. Başkan, caydırıcı önlemler ve yasaların güçlendirilmesini talep etti
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilçedeki kaçak hurda depolarının yangın ve güvenlik riski oluşturduğunu vurguladı. Mutlu, yasaların güçlendirilmesi ve caydırıcı yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu. 1. Kadriye Mahallesi’nde yangın Başkan Mutlu, 1. Kadriye Mahallesi’nde bir hurda deposunda başlayan ve birçok eve sıçrayan yangın sonrası açıklama yaptı. Etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Mutlu, yangının kaçak hurda depolarının oluşturduğu riskleri bir kez daha gözler önüne serdi. Düzenli denetim ve mühürleme Mutlu, ilçede kaçak hurdacılıkla mücadele ettiklerini belirterek, düzenli denetim ve mühürleme işlemlerine rağmen mevcut yasal boşluklar nedeniyle bazı depoların yeniden açıldığını söyledi. Başkan, “Kaçak hurda depoları, Konak’ımızın güvenliği için ciddi bir tehdittir. Caydırıcı yaptırımların uygulanması artık bir zorunluluktur” ifadelerini kullandı. Yasaların güçlendirilmesi çağrısı Konak Belediyesi olarak mücadeleyi sürdüreceklerini vurgulayan Mutlu, yasa koyuculardan daha etkin düzenlemelerle destek beklediklerini belirtti. Başkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ilçedeki kaçak hurdacılık sorununa karşı tüm kurumların ortak hareket etmesi gerektiğini vurguladı.
Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, kaçak hurda depolarının tehlikesine dikkat çekti. Başkan, caydırıcı önlemler ve yasaların güçlendirilmesini talep etti

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilçedeki kaçak hurda depolarının yangın ve güvenlik riski oluşturduğunu vurguladı. Mutlu, yasaların güçlendirilmesi ve caydırıcı yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu.


1. Kadriye Mahallesi’nde yangın

Başkan Mutlu, 1. Kadriye Mahallesi’nde bir hurda deposunda başlayan ve birçok eve sıçrayan yangın sonrası açıklama yaptı. Etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Mutlu, yangının kaçak hurda depolarının oluşturduğu riskleri bir kez daha gözler önüne serdi.

Düzenli denetim ve mühürleme

Mutlu, ilçede kaçak hurdacılıkla mücadele ettiklerini belirterek, düzenli denetim ve mühürleme işlemlerine rağmen mevcut yasal boşluklar nedeniyle bazı depoların yeniden açıldığını söyledi. Başkan, “Kaçak hurda depoları, Konak’ımızın güvenliği için ciddi bir tehdittir. Caydırıcı yaptırımların uygulanması artık bir zorunluluktur” ifadelerini kullandı.

Yasaların güçlendirilmesi çağrısı

Konak Belediyesi olarak mücadeleyi sürdüreceklerini vurgulayan Mutlu, yasa koyuculardan daha etkin düzenlemelerle destek beklediklerini belirtti. Başkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ilçedeki kaçak hurdacılık sorununa karşı tüm kurumların ortak hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.