Başantrenör Çıvgın’dan taraftarlara mesaj

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.08.2025 - 12:51, Güncelleme: 25.08.2025 - 12:51 192 kez okundu.
 

Başantrenör Çıvgın’dan taraftarlara mesaj

Aliağa Petkimspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, yeni sezon öncesi geniş ve rotasyonlu bir kadro kurduklarını açıkladı ve taraftarlara mesaj verdi
Aliağa Petkimspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, yeni sezon öncesi kulübün sosyal medya hesabında taraftarların sorularını yanıtladı. Çıvgın, rotasyonlu bir kadro kurduklarını ve her oyuncunun iki pozisyonda görev alabileceğini söyledi. Geniş ve Rotasyonlu Kadro 46 yaşındaki Başantrenör Özhan Çıvgın, "Geniş ve rotasyonlu bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Her oyuncunun iki pozisyonu oynayabildiği bir kadro oluşturduk. Tabii ki karşımıza ne çıkacağını tam bilmiyoruz ama mümkün olduğunca önlem alarak kadroyu şekillendirdik" ifadelerini kullandı. Avrupa ve Lig Mücadelesi Çıvgın, Aliağa Petkimspor’un hem Türkiye Basketbol Süper Ligi hem de Avrupa kupalarında mücadele edeceğini belirtti: "Hem Avrupa Kupalarında hem Türkiye Ligi’nde oynamak zor. Bu nedenle kadroda geniş rotasyon önemli." Örnek Aldığı Koçlar Deneyimli antrenör, kendisine örnek aldığı koçları da açıkladı: "Ahmet Çakı ile başladım ve hayatımın önemli parçalarından biri oldu. Yabancı antrenörlerden Obradovic’i, Türk basketbolundan Ergin Ataman ve Ufuk Sarıca’yı örnek alıyorum." Taktik Tercihler ve Oyun Anlayışı "Son topu hücum etmeyi tercih ederim. Duruma göre yakın ya da uzak atış, üçlük veya ikilik seçeneklerini değerlendiriyoruz. Net bir tercih yapmak kolay değil" diyen Çıvgın, oyunu esnek şekilde yöneteceklerini söyledi. Taraftarlara Mesaj Taraftarlara çağrıda bulunan Çıvgın, "Tribünleri doldurmalarını istiyorum. Bu sezon Avrupa ve ligde birlikte ileriye gideceğimize inanıyorum. Keyifli ve güzel basketbol izleteceğiz" dedi.
Aliağa Petkimspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, yeni sezon öncesi geniş ve rotasyonlu bir kadro kurduklarını açıkladı ve taraftarlara mesaj verdi

Aliağa Petkimspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, yeni sezon öncesi kulübün sosyal medya hesabında taraftarların sorularını yanıtladı. Çıvgın, rotasyonlu bir kadro kurduklarını ve her oyuncunun iki pozisyonda görev alabileceğini söyledi.


Geniş ve Rotasyonlu Kadro

46 yaşındaki Başantrenör Özhan Çıvgın, "Geniş ve rotasyonlu bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Her oyuncunun iki pozisyonu oynayabildiği bir kadro oluşturduk. Tabii ki karşımıza ne çıkacağını tam bilmiyoruz ama mümkün olduğunca önlem alarak kadroyu şekillendirdik" ifadelerini kullandı.

Avrupa ve Lig Mücadelesi

Çıvgın, Aliağa Petkimspor’un hem Türkiye Basketbol Süper Ligi hem de Avrupa kupalarında mücadele edeceğini belirtti: "Hem Avrupa Kupalarında hem Türkiye Ligi’nde oynamak zor. Bu nedenle kadroda geniş rotasyon önemli."

Örnek Aldığı Koçlar

Deneyimli antrenör, kendisine örnek aldığı koçları da açıkladı: "Ahmet Çakı ile başladım ve hayatımın önemli parçalarından biri oldu. Yabancı antrenörlerden Obradovic’i, Türk basketbolundan Ergin Ataman ve Ufuk Sarıca’yı örnek alıyorum."

Taktik Tercihler ve Oyun Anlayışı

"Son topu hücum etmeyi tercih ederim. Duruma göre yakın ya da uzak atış, üçlük veya ikilik seçeneklerini değerlendiriyoruz. Net bir tercih yapmak kolay değil" diyen Çıvgın, oyunu esnek şekilde yöneteceklerini söyledi.

Taraftarlara Mesaj

Taraftarlara çağrıda bulunan Çıvgın, "Tribünleri doldurmalarını istiyorum. Bu sezon Avrupa ve ligde birlikte ileriye gideceğimize inanıyorum. Keyifli ve güzel basketbol izleteceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.