Balıkesir Sındırgı’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem
Balıkesir Sındırgı’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem
AFAD verilerine göre Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedildi ve paniğe yol açtı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 10 kilometre derinliğinde kaydedildi.
Çevre İllerde de Hissedildi
Yaşanan sarsıntı başta Balıkesir merkez olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Vatandaşlar, depremle birlikte kısa süreli panik yaşadı.
AFAD’dan İlk Açıklama Geldi
AFAD, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi. Yetkililer, bölgede gelişmelerin yakından takip edildiğini ve ekiplerin hazır bekletildiğini ifade etti.
Bölgede Deprem Riski Devam Ediyor
Uzmanlar, Balıkesir ve çevresinin aktif fay hatları üzerinde bulunduğunu hatırlatarak vatandaşların depremlere karşı tedbirli olması gerektiğini vurguluyor.
Balıkesir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.