Balıkesir Sındırgı’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
Balıkesir Sındırgı’da 4.3 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi
AFAD verilerine göre Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin ardından bölgedeki vatandaşlar uyarıldı ve ekipler olası hasarlar için harekete geçti.
AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde saat 13.45 civarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Sarsıntı çevre ilçelerden de hissedildi.
Ekipler Hızla Müdahale Ediyor
Depremin ardından AFAD ve yerel ekipler, bölgedeki olası can ve mal kaybını önlemek için harekete geçti. Vatandaşlar, yetkililer tarafından güvenli alanlara yönlendirildi ve gerekli uyarılar yapıldı.
Vatandaşlara Uyarılar
Yetkililer, deprem sonrasında artçı sarsıntıların olabileceğini belirterek vatandaşların güvenli bölgelerde kalmasını ve binalarda hasar kontrolü yapmadan girişmemesini istedi.
Artçı Sarsıntılara Dikkat
AFAD, 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeyi takip etmeye devam ediyor ve artçı sarsıntılar için vatandaşları tedbirli olmaya çağırıyor.
Balıkesir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.