Bakan Yerlikaya’dan terörle mücadele mesajı

SİYASET/POLİTİKA 01.12.2025 - 14:44, Güncelleme: 01.12.2025 - 14:47 427 kez okundu.
 

Bakan Yerlikaya’dan terörle mücadele mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırsaldaki arama ve tarama çalışmalarının terörsüz Türkiye sürecinin kesintisiz ilerlemesi için devam ettiğini açıkladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma’nın 2025 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada, Terörsüz Türkiye sürecinin kesintisiz ilerlemesi için kırsaldaki arama ve tarama faaliyetlerinin devam ettiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya’nın Açıklamaları Terörle Mücadele Çalışmaları "Terörün gölgesinin düştüğü bir ülke değil, büyük ve güçlü Türkiye'yi konuşacağız." "Terörsüz Türkiye sürecinin akamete uğramaması için kırsaldaki faaliyetlere kesintisiz devam ediyoruz." Operasyon ve Ele Geçirilen Malzemeler 306 mağara ve sığınak imha edildi. 3 bin 442 kilogram patlayıcı madde, 403 silah ve 45 bin 465 mühimmat ele geçirildi. Teslim Olan Teröristler Diyarbakır Anneleri’nin çocukları dahil olmak üzere toplam 103 terör örgütü mensubu ikna yoluyla yurt dışından gelerek teslim oldu. Yerlikaya, bu çalışmaların Türkiye’nin güvenliği ve terörle mücadeledeki kararlılığını pekiştirdiğini vurguladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kırsaldaki arama ve tarama çalışmalarının terörsüz Türkiye sürecinin kesintisiz ilerlemesi için devam ettiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma’nın 2025 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada, Terörsüz Türkiye sürecinin kesintisiz ilerlemesi için kırsaldaki arama ve tarama faaliyetlerinin devam ettiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya’nın Açıklamaları

Terörle Mücadele Çalışmaları

"Terörün gölgesinin düştüğü bir ülke değil, büyük ve güçlü Türkiye'yi konuşacağız."

"Terörsüz Türkiye sürecinin akamete uğramaması için kırsaldaki faaliyetlere kesintisiz devam ediyoruz."

Operasyon ve Ele Geçirilen Malzemeler

306 mağara ve sığınak imha edildi.

3 bin 442 kilogram patlayıcı madde, 403 silah ve 45 bin 465 mühimmat ele geçirildi.

Teslim Olan Teröristler

Diyarbakır Anneleri’nin çocukları dahil olmak üzere toplam 103 terör örgütü mensubu ikna yoluyla yurt dışından gelerek teslim oldu.

Yerlikaya, bu çalışmaların Türkiye’nin güvenliği ve terörle mücadeledeki kararlılığını pekiştirdiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.