Aslan evinde kaybetti
Aslan evinde kaybetti
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 5. haftasında Union Saint-Gilloise'ye 1-0 yenilerek sahasında 33 maç sonra mağlup oldu
Galatasaray evinde kaybetti. Temsilcimiz, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 5. haftasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile RAMS Park’ta karşılaştı ve mücadeleden 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Bu sonuçla sarı kırmızılılar, sahasında 33 maç sonra mağlubiyet yaşadı.
Union Saint-Gilloise RAMS Park’ta galip geldi
Karşılaşmanın ilk yarısında Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ve Sallai ile önemli fırsatlar yakaladı ancak sonuç alamadı. Konuk ekip ise Sara ve Sykes ile direğe takıldı.
İlk yarının önemli anları
11. dakika: Barış Alper Yılmaz’ın ceza yayı solundan çektiği şut az farkla auta gitti.
27. dakika: Sara’nın uzak mesafeden vuruşu yan direğe çarparak oyun alanına döndü.
33. dakika: Florucz’un sağ çaprazdan çektiği şutu Uğurcan Çakır kurtardı.
40. dakika: Sykes’ın kafa vuruşu üst direkten döndü.
41. dakika: Barış Alper Yılmaz’ın kafa vuruşunda kaleci Scherpen topu kontrol etti.
İkinci yarıda gelen gol
Union Saint-Gilloise üstünlüğü yakaladı
57. dakikada Florucz’un sağ kanattan taşıdığı topu Zorgane altıpasa çevirdi. Pozisyonu tamamlayan David’in vuruşuyla konuk ekip 1-0 öne geçti.
Galatasaray fırsatları değerlendiremedi
74. dakika: Rodriguez’in şutunu Uğurcan Çakır çıkardı.
76. dakika: Sara’nın kafa vuruşunu Scherpen kornere gönderdi.
77. dakika: Abdülkerim Bardakcı’nın kafa vuruşunda Rodriguez çizgiyi kapattı, dönen topu Sanchez auta vurdu.
90+4: Rodriguez’in vuruşunda top çizgi boyunca taca çıktı.
Arda Ünyay kırmızı kart gördü
Galatasaray’da ikinci yarıda oyuna giren Arda Ünyay, 89. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.
Galatasaray’ın gruptaki durumu
Bu sonuçla Galatasaray Devler Ligi’nde ikinci mağlubiyetini aldı ve 9 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar, 6. haftada Monaco deplasmanına çıkacak.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
