Aliağa’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı belli oldu
Aliağa’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı belli oldu
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87’nci yıl dönümünde Aliağa’da düzenlenecek tören ve etkinliklerle anılacak
Aliağa’da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında etkinlikler Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Atatürk, ebediyete intikalinin 87’nci yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Aliağa’da da saygıyla anılacak.
Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlenecek
Aliağa Kaymakamlığı tarafından organize edilen program, saat 08.50’de Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başlayacak. Saat 09.05’te ise tüm Türkiye’de olduğu gibi siren sesleri eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak.
Etkinlikler Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde devam edecek
Resmî tören sonrası anma programı Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sürecek. Açılış konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından hazırlanan “Atatürk” konulu oratoryo sahnelenecek.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
