Ali Koç’tan Benfica maçı öncesi büyük prim kararı
Ali Koç’tan Benfica maçı öncesi büyük prim kararı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şampiyonlar Ligi play-off rövanşı öncesi takıma 3 milyon euro prim vereceğini açıkladı. Sponsorlar ve iş adamları da katkı sağlayabilir
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Benfica ile oynanacak rövanş maçı öncesi takıma dev prim dağıtma kararı aldı. Prim miktarı 3 milyon euro olarak belirlenirken, sponsorlar ve Fenerbahçeli iş adamlarının katkısıyla rakamın daha da yükselmesi bekleniyor.
Ali Koç’tan 3 milyon euro prim kararı
Fenerbahçe, 16 yıllık Şampiyonlar Ligi hasretine son vermek için Benfica deplasmanına çıkacak. Başkan Ali Koç, Devler Ligi’ne kalınması durumunda oyunculara 3 milyon euro prim dağıtma kararı aldı. Bu prim kulübün kasasından değil, yönetimin cebinden ödenecek.
Sponsor ve iş adamlarının katkısı
Prim miktarının artırılması için sponsorlar ve Fenerbahçeli iş adamlarının da devreye girmesi bekleniyor. Bu destekle toplam primin yükselmesi planlanıyor.
Şampiyonlar Ligi finansal getirisi
Fenerbahçe, Benfica’yı eleyip Şampiyonlar Ligi grup aşamasına kalması durumunda 24,8 milyon euro “ayak bastı” parası kazanacak. Devler Ligi’nde her galibiyet 2,1 milyon euro, beraberlik ise 700 bin euro gelir anlamına geliyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.