3. BPW Zirvesi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
3. BPW Zirvesi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
BPW İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği tarafından “Evet Mümkün” mottosu ile İzmir Zirvesi gerçekleştirildi. 2022 yılından bu yana üçüncüsü gerçekleştirilen zirvede farklı branş ve meslek kollarından pek çok isim konuşmacı olarak yer aldı
Haber: Çağatay Yiğit Akkaya - Kameraman: Berkay Gümüş - BPW İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Harita Mühendisi Hayriye Şendiç ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezin Örten Sivri, 3. BPW İzmir Zirvesi ile ilgili bilgi verdi.
"Evet Mümkün"
Her yıl zirveyi gerçekleştirmek istediklerini belirten Şendiç “Geldiğiniz ve bize katılarak güç verdiğiniz için teşekkür etmek istiyorum. Bu zirvemizi her yıl yapıyoruz birincisini ilk yıl kurulduğumuz yıl yapmıştık. İnşallah her yıl bunu yapmaya devam edeceğiz. Dönüş güçten temasıyla yola çıktığımız bu zirvemizde bizlerin yanında yer alsınlar bizimle birlikte olsunlar bize güç versinler diye bütün kadınlarımıza erkeklerimize büyük annelerimize büyük babalarımıza gençlerimize çağrı yaptık” ifadelerini kullandı.
Sivil toplum kurulu üyelerini bir araya getirmeyi amaçladıkalrını belirten Örten “Bu zirveyi gerçekleştirmekteki amacımız sivil toplum kurulu gönüllülerini bir araya getirmek sivil toplumla henüz tanışmamış olanları da bu vesileyle aramıza katmak. Bu seneki temamız “Evet Mümkün” bu zor dönemde nelerin mümkün olacağını hem aktarıyor onlara ilham olmaya çalışıyor hem de bütün gönüllülerimizi bir araya getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
