Aliağa’nın köklü esnaflarından biri olan Ali Küçük, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından anlamlı bir ziyaretle onurlandırıldı. 1968 yılında kurulan Oda'nın 13. üyesi olan Küçük’e, yarım asrı aşan esnaflık geçmişi ve ilçeye sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür plaketi takdim edildi.
Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Serdar Berk ile Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, Ali Küçük’ü evinde ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Küçük’ün geçmişte verdiği emekler bir kez daha takdirle anıldı.
“Büyüklerimizi unutmuyoruz”
Ziyaret sırasında konuşan Oda Başkanı Serdar Berk, “Esnaflık kültürünün temel taşları olan büyüklerimizi unutmuyoruz. Ahcı Ali amcamıza, ustamıza yılların anısına bu plaketi takdim ettik. Kendisine sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyoruz,” ifadelerini kullandı.
“Manevi destek en büyük güçtü”
Görüşmeden memnuniyet duyduğunu belirten Ali Küçük ise, “Hayatım boyunca bana verilen manevi destekler en büyük motivasyonum oldu. Bu nazik ziyaret ve plaket için herkese teşekkür ederim,” dedi.