CHP Genel Başkanı Özgür Özel, elektrik çarpması sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için duygusal bir başsağlığı mesajı yayımladı. Özel, “Birlikte hayal kurduğum bir dostu, aklımın ve kalbimin yarısını kaybettim” dedi.

“Nasıl anlatılır bir kardeşin gidişi?”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 6 Haziran akşamı evinin bahçesindeki havuz motor dairesinde oluşan arızaya müdahale ederken elektrik akımına kapıldı. Kalbi duran Zeyrek, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Zeyrek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ferdi Zeyrek’in ailesine taziye ziyareti: CHP’den ve yurttaşlardan yoğun destek
Ferdi Zeyrek’in ailesine taziye ziyareti: CHP’den ve yurttaşlardan yoğun destek
İçeriği Görüntüle

Özgür Özel: "Aklımın ve kalbimin yarısını kaybettim"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Nasıl yazılır böyle bir acı bilmiyorum. Nasıl anlatılır bir kardeşin gidişi? En yakınımızı, en iyimizi, en çalışkanımızı yitirdik. Birlikte hayal kurduğum ve sonra o hayalleri birlikte gerçekleştirebildiğim bir dostu, aklımın ve kalbimin yarısını kaybettim. İçimde nasıl söneceğini bilmediğim bir ateş var. Yüreğim yanıyor. Hepimizin başı sağ olsun.”

Kaynak: HABER MERKEZİ