Kavga Tekne Konaklaması Yüzünden Çıktı

Bozburun Mahallesi Kocabahçe Mevkii’nde üç yabancı uyruklu kadının kiraladığı tekneye, daha sonra erkek arkadaşları da katıldı. Erkek şahısların teknede gece konaklamak istemesi üzerine tekne sahipleriyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında başına sert darbe alan Arda Deniz Onat ağır yaralandı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 22 yaşındaki Arda Deniz Onat, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olay Marmaris’i yasa boğarken, yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Denizde Kürekle Takip Kamerada

Kavga sonrası olay yerinden botla kaçmaya çalışan üç şüpheliyi, Arda Deniz Onat’ın yakınları başka botlarla takip etti. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, öfkeli kalabalığın şüphelilere küreklerle müdahale ettiği, şüphelilerin ise taş atarak karşılık verdiği görüldü. Anbean kaydedilen bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Milas Belediyesi'nden örnek sahiplendirme projesi
Milas Belediyesi'nden örnek sahiplendirme projesi
İçeriği Görüntüle

Üç Şüpheli Tutuklandı

Olayın ardından Sahil Güvenlik ekipleri devreye girerek üç şüpheliyi yakaladı. Sağlık kontrolleri sonrası gözaltına alınan zanlılar, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ