Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Kütahyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp, kanat oyuncusu Ahmet Teker ve kaleci Ahmet Çolak ile sözleşme imzaladı.
Son sekiz sezonda yedi şampiyonluk yaşayan ve 3. Lig'de üst üste altı sezon şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı kanat oyuncusu Ahmet Teker, Kütahyaspor forması giyecek. Mavi-lacivertli ekip, deneyimli oyuncunun katılımıyla hücum hattını güçlendirdi.
Kütahyaspor’un diğer transferi ise 2001 doğumlu kaleci Ahmet Çolak oldu. Konyaspor altyapısında yetişen genç kaleci, geçen sezon Silifke Belediyespor formasıyla gösterdiği performansla dikkat çekti.
Kütahyaspor Kulübü, her iki futbolcuya da “hoş geldin” derken, transferlerin hem kulübe hem de oyunculara hayırlı olması temennisinde bulundu.