Uzayla iletişim kuran çocuklara Karabağlar’dan sertifika
Uzayla iletişim kuran çocuklara Karabağlar’dan sertifika
İçeriği Görüntüle

Konak Belediyesi, 65 yaş üstü kadınlara yönelik ücretsiz kuaför hizmeti sundu. İzmir Kuaförler Odası iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, kadınlar hem bakım yaptırdı hem de sosyalleşerek moral depoladı.

Konak Belediyesi, İzmir Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası ile iş birliği yaparak, belediyenin semt merkezleri ve İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden hizmet alan 65 yaş üstü kadınlara özel bir etkinlik düzenledi. Belirlenen noktalardan ücretsiz servisle alınan kadınlar, deneyimli kuaförler eşliğinde saç ve el bakım hizmeti aldı.

Kadınlardan etkinliğe tam not

Kadınlar, kuaför hizmeti almanın yanı sıra birlikte zaman geçirmenin keyfini yaşadı. Hizmete katılan Saadet Çam, “Bakımlı olacağız, moral toplayacağız” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Katılımcılardan Seyhan Cüngü ise bu tür etkinliklerin günlük stresten uzaklaştırdığını belirtti.

Zekiye Köse de uzun zamandır kuaföre gidemediğini ifade ederek, “Saçımı kestirmek istiyordum, gidemiyordum. Bu bizim için büyük bir imkan” sözleriyle duygularını paylaştı.

Etkinliğe bizzat katılan İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın, sosyal sorumluluk kapsamında pek çok alanda hizmet sunduklarını belirterek, “Konak Belediyesi’nin bu anlamlı organizasyonuna katkı sağlamaktan mutluyuz. Devamı gelsin isteriz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun talimatıyla başlatılan organizasyonun, kapsamı genişletilerek düzenli şekilde devam edeceği açıklandı.

Kaynak: Haber Merkezi