Hazine arazisindeki çalışmayı jandarma durdurdu

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2025 - 17:36, Güncelleme: 30.04.2025 - 11:47 30 kez okundu.
 

Hazine arazisindeki çalışmayı jandarma durdurdu

Hazine arazisindeki çalışmayı jandarma durdurdu
Aydın’ın Didim ilçesinde hazine arazisinde iş makinesi ile izinsiz çalışmayı jandarma engelledi.Didim İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Didim Akköy Mahallesi’nde icra edilen devriye esnasında iş makinesi ile E.T. adına izinsiz hazine arazisi açıldığı tespit edildi. Şahıslar hakkında adli ve idari sürecin başlatıldığı öğrenildi.
Hazine arazisindeki çalışmayı jandarma durdurdu
Aydın’ın Didim ilçesinde hazine arazisinde iş makinesi ile izinsiz çalışmayı jandarma engelledi.
Didim İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Didim Akköy Mahallesi’nde icra edilen devriye esnasında iş makinesi ile E.T. adına izinsiz hazine arazisi açıldığı tespit edildi. Şahıslar hakkında adli ve idari sürecin başlatıldığı öğrenildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.