İzmir’in ‘Glutensiz Yaşam Projesi’ başlıyor

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2023 - 09:26, Güncelleme: 26.01.2023 - 08:57 3429+ kez okundu.
 

İzmir’in ‘Glutensiz Yaşam Projesi’ başlıyor

İzmir’in ‘Glutensiz Yaşam Projesi’ başlıyor
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Konak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında “Glutensiz Yaşam” iş birliği protokolü imzalandı. Protokole göre Konak ilçesinde yer alan yemek işletmelerinin glutensiz beslenme hakkında temel bilgi sahibi olmasına yönelik eğitimler düzenlenecek.İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Konak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında “Glutensiz Yaşam” iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle, Konak ilçesinde yer alan restoran, lokanta, otel, okul ve hastane yemekhanesi, hazır yemek/tabldot yemek işletmeleri gibi üretim veya toplu tüketim yapan yerlerde görev alan personellerin ve çölyak hastası çocukların ebeveynlerinin glutensiz beslenme hakkında temel bilgi sahibi olmasına yönelik eğitimler düzenlenecek.“İlk katılımcılar çölyak hastası çocukların ebeveynleri”İKMYO bünyesinde Aşçılık Programı Uygulama Mutfağında modüller halinde düzenlenecek olan eğitimlerin ilk katılımcıları çölyak hastası çocukların ebeveynleri olacak. Protokole, İKMYO Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Konak Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ruhşan Özdemir Çifçi, Konak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Berkay Kocasarı ve Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan imza attı.
İzmir’in ‘Glutensiz Yaşam Projesi’ başlıyor
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Konak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında “Glutensiz Yaşam” iş birliği protokolü imzalandı. Protokole göre Konak ilçesinde yer alan yemek işletmelerinin glutensiz beslenme hakkında temel bilgi sahibi olmasına yönelik eğitimler düzenlenecek.
İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Konak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında “Glutensiz Yaşam” iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokolle, Konak ilçesinde yer alan restoran, lokanta, otel, okul ve hastane yemekhanesi, hazır yemek/tabldot yemek işletmeleri gibi üretim veya toplu tüketim yapan yerlerde görev alan personellerin ve çölyak hastası çocukların ebeveynlerinin glutensiz beslenme hakkında temel bilgi sahibi olmasına yönelik eğitimler düzenlenecek.
“İlk katılımcılar çölyak hastası çocukların ebeveynleri”
İKMYO bünyesinde Aşçılık Programı Uygulama Mutfağında modüller halinde düzenlenecek olan eğitimlerin ilk katılımcıları çölyak hastası çocukların ebeveynleri olacak. Protokole, İKMYO Müdürü Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Konak Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ruhşan Özdemir Çifçi, Konak İlçe Sağlık Müdürü Dr. Berkay Kocasarı ve Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan imza attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.