Menderes'te "Hoş Geldin 200. Bebek" ziyareti

KADIN/ÇOCUK 01.05.2025 - 11:53, Güncelleme: 01.05.2025 - 11:53 289 kez okundu.
 

Menderes'te "Hoş Geldin 200. Bebek" ziyareti

Menderes Belediyesi, hizmete soktuğu Hoş Geldin Bebek projesinde 200. bebeğe özel ziyaret gerçekleştirdi.
  Menderes Belediyesi’nde, hizmete sokulan Hoş Geldin Bebek projesinde 200. bebek heyecanı yaşandı. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in eşi Melek Çiçek ile birlikte belediye kültür müdürlüğü ekipleri 200. bebeğin ailesini evinde ziyaret etti. Samimi bir sohbetin gerçekleştiği ev ziyaretinde Dönmez çiftinin ilk çocuğu olan Noyan Bebek için iyi dilekler iletilerek çifte, Hoş Geldin Bebek projesi hediye çantası takdim edildi. Onların mutluluğunu paylaşıyoruz Çifti ilk bebeklerinden dolayı tebrik eden Menderes Belediye Başkan eşi Melek Çiçek, “Bir anne olarak çiftimizin yaşadığı heyecanı içten bir şekilde hissediyorum. Onların bu mutluluğunu paylaşmak güzel bir duygu. Çiftimizi kutluyor bebeğimize mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi. Projemizi geliştirerek sürdüreceğiz Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek yaptığı açıklamada; “Hoş geldin bebek uygulamamız ile yeni çocuk heyecanı yaşayan tüm ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Ailelerimize projemiz kapsamında hazırladığımız çantamızı hediye ediyoruz. Projemizde 200’üncü çocuğa ulaştık. Daha nice 200 çocuğumuza ulaşacak, projemizi geliştirerek sürdüreceğiz. Çocuk sahibi olan tüm ailelerimizi kutluyor, bebeklerimize sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi.     Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Menderes Belediyesi, hizmete soktuğu Hoş Geldin Bebek projesinde 200. bebeğe özel ziyaret gerçekleştirdi.

 

Menderes Belediyesi’nde, hizmete sokulan Hoş Geldin Bebek projesinde 200. bebek heyecanı yaşandı. Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in eşi Melek Çiçek ile birlikte belediye kültür müdürlüğü ekipleri 200. bebeğin ailesini evinde ziyaret etti. Samimi bir sohbetin gerçekleştiği ev ziyaretinde Dönmez çiftinin ilk çocuğu olan Noyan Bebek için iyi dilekler iletilerek çifte, Hoş Geldin Bebek projesi hediye çantası takdim edildi.

Onların mutluluğunu paylaşıyoruz

Çifti ilk bebeklerinden dolayı tebrik eden Menderes Belediye Başkan eşi Melek Çiçek, “Bir anne olarak çiftimizin yaşadığı heyecanı içten bir şekilde hissediyorum. Onların bu mutluluğunu paylaşmak güzel bir duygu. Çiftimizi kutluyor bebeğimize mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” dedi.

Projemizi geliştirerek sürdüreceğiz

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek yaptığı açıklamada; “Hoş geldin bebek uygulamamız ile yeni çocuk heyecanı yaşayan tüm ailelerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Ailelerimize projemiz kapsamında hazırladığımız çantamızı hediye ediyoruz. Projemizde 200’üncü çocuğa ulaştık. Daha nice 200 çocuğumuza ulaşacak, projemizi geliştirerek sürdüreceğiz. Çocuk sahibi olan tüm ailelerimizi kutluyor, bebeklerimize sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.