İzmir Muhtarlar Birliği Derneği'nde Bayrak Değişimi Yapıldı

SİYASET/POLİTİKA (HABER MERKEZİ ) - | 03.05.2025 - 16:07, Güncelleme: 03.05.2025 - 16:07 1133 kez okundu.
 

İzmir Muhtarlar Birliği Derneği'nde Bayrak Değişimi Yapıldı

1976 yılında kurulan İzmir Muhtarlar Birliği Derneği’nde başkanlık görevine Güzelyalı Mahalle Muhtarı Nedim Altan seçildi.
İzmir Muhtarlar Birliği Derneği'nde yeni bir dönem başladı. 120 üyesi bulunan dernekte yapılan seçim sonucunda Güzelyalı Mahalle Muhtarı Nedim Altan, başkanlık görevini Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Hasan Baykal’dan devraldı. Seçime Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da katılarak muhtarlara destek verdi. Altan’dan birlik mesajı Seçim sonrası konuşan yeni başkan Nedim Altan, görevi devraldığı Hasan Baykal’a bugüne kadar dernek için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Altan, "Amacımız derneğimizi daha da ileriye taşımak. Katılan tüm muhtar arkadaşlarımıza, Konak Belediye Başkanımız Sayın Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya ve Karabağlar Belediye Başkanımız Sayın Helil Kınay’a teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlü bir yerel yönetim için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. 49 yıllık dernek yeni hedeflere yöneliyor 1976 yılında kurulan İzmir Muhtarlar Birliği Derneği, yarım asra yaklaşan geçmişiyle kentin muhtarlarını ortak platformda buluşturuyor. Yeni yönetim, İzmir’deki mahalle muhtarları arasında dayanışmayı artırmayı ve yerel yönetimlerle iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Altan’ın liderliğindeki yeni dönemde, muhtarların sosyal haklarının geliştirilmesi ve mahallelerdeki hizmet kalitesinin artırılması öncelikli konular arasında yer alacak.
1976 yılında kurulan İzmir Muhtarlar Birliği Derneği’nde başkanlık görevine Güzelyalı Mahalle Muhtarı Nedim Altan seçildi.

İzmir Muhtarlar Birliği Derneği'nde yeni bir dönem başladı. 120 üyesi bulunan dernekte yapılan seçim sonucunda Güzelyalı Mahalle Muhtarı Nedim Altan, başkanlık görevini Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Hasan Baykal’dan devraldı. Seçime Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ve Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da katılarak muhtarlara destek verdi.

Altan’dan birlik mesajı

Seçim sonrası konuşan yeni başkan Nedim Altan, görevi devraldığı Hasan Baykal’a bugüne kadar dernek için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Altan, "Amacımız derneğimizi daha da ileriye taşımak. Katılan tüm muhtar arkadaşlarımıza, Konak Belediye Başkanımız Sayın Nilüfer Çınarlı Mutlu'ya ve Karabağlar Belediye Başkanımız Sayın Helil Kınay’a teşekkür ediyorum. Birlikte daha güçlü bir yerel yönetim için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

49 yıllık dernek yeni hedeflere yöneliyor

1976 yılında kurulan İzmir Muhtarlar Birliği Derneği, yarım asra yaklaşan geçmişiyle kentin muhtarlarını ortak platformda buluşturuyor. Yeni yönetim, İzmir’deki mahalle muhtarları arasında dayanışmayı artırmayı ve yerel yönetimlerle iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyor. Altan’ın liderliğindeki yeni dönemde, muhtarların sosyal haklarının geliştirilmesi ve mahallelerdeki hizmet kalitesinin artırılması öncelikli konular arasında yer alacak.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.