Yerle bir olan Hatay’da binaların enkazları bu alana dökülüyor

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2023 - 14:17, Güncelleme: 16.02.2023 - 14:19 3320+ kez okundu.
 

Yerle bir olan Hatay’da binaların enkazları bu alana dökülüyor

Yerle bir olan Hatay’da binaların enkazları bu alana dökülüyor
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrası yerle bir olan Hatay’da, arama-kurtarma çalışmaları tamamlanan binaların enkazları, enkaz toplama alanına getiriliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası en çok yıkıcı etkinin yaşandığı Hatay’da, yıkılan binalarda arama-kurtarma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte enkazlar şehirden birer birer taşınıyor. Kamyonlar, kepçe yardımı ile aldığı bina enkazlarını merkez Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi’nde bulunan enkaz toplama alanına getiriyor. Enkaz toplama alanı havadan görüntülendi.
Yerle bir olan Hatay’da binaların enkazları bu alana dökülüyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sonrası yerle bir olan Hatay’da, arama-kurtarma çalışmaları tamamlanan binaların enkazları, enkaz toplama alanına getiriliyor.
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası en çok yıkıcı etkinin yaşandığı Hatay’da, yıkılan binalarda arama-kurtarma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte enkazlar şehirden birer birer taşınıyor. Kamyonlar, kepçe yardımı ile aldığı bina enkazlarını merkez Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi’nde bulunan enkaz toplama alanına getiriyor.
Enkaz toplama alanı havadan görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.