Şehzadeler’de çocuklar sanatla buluştu
Şehzadeler’de çocuklar sanatla buluştu
Şehzadeler Belediyesi ve Çocuk Meclisi, Boyama Şenliği ile çocuklara ara tatilde hem eğlence hem de yaratıcılık fırsatı sundu
href="https://www.haberege.com.tr/ara?q=Şehzadeler " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Şehzadeler Belediyesi ve href="https://www.haberege.com.tr/ara?q=Şehzadeler " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Kasım ara tatilinde çocuklar için Boyama Şenliği düzenledi. Etkinlikte minikler alçı döküm objeleri boyayarak hem eğlendi hem de yaratıcılıklarını geliştirdi.
Ara Tatilde Sanatla Büyüyen Minikler
Tarihi Kurşunlu Han’da gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar ve aileleri keyifli anlar yaşadı. Boyama Şenliği kapsamında, minikler çeşitli alçı döküm objeleri boyayarak renkli görüntüler oluşturdu.
Çocuk Gelişimine Katkı
Uzmanlar, alçı döküm boyama gibi etkinliklerin çocuk gelişimi üzerinde olumlu etkiler sağladığını belirtiyor. Bu tür faaliyetlerin:
İnce motor becerilerini güçlendirdiği,
Yaratıcılığı ve hayal gücünü desteklediği,
Duyusal gelişimi teşvik ettiği,
Odaklanma ve konsantrasyonu artırdığı,
Özgüven gelişimine katkıda bulunduğu ifade ediliyor.
Sanatçılar ve Katılımcılar
Sanatçı Gizem Babacan Yoğurtçu, etkinliğe çocuğuyla birlikte katılarak miniklerle boyama yaptı. Şenlik sonunda tüm katılımcılar eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşadı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
