Nelson Semedo’dan Süper Kupa finali öncesi derbi mesajı
Nelson Semedo’dan Süper Kupa finali öncesi derbi mesajı
Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Nelson Semedo, Galatasaray ile oynanacak Turkcell Süper Kupa finali öncesi sadece futbolun konuşulduğu bir maç temennisinde bulundu
Fenerbahçe’nin deneyimli sağ beki Nelson Semedo, Galatasaray ile oynanacak Turkcell Süper Kupa finali öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Portekizli futbolcu, kupayı kazanmanın sezonun geri kalanı için önemli bir moral kaynağı olacağını söyledi.
Final öncesi temkinli mesaj
Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile Galatasaray, yarın saat 18.45’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde iki takımın teknik direktörleri ve oyuncularının katıldığı ortak basın toplantısı düzenlendi.
Basın toplantısında konuşan Nelson Semedo, finalde yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Semedo, Samsunspor karşısında oynadıkları yarı final maçını hatırlatarak finale çıkmayı hak ettiklerini belirtti.
“Sadece futbol konuşulsun”
Deneyimli futbolcu, derbinin atmosferine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Umarım güzel bir maç olur, sadece futbolun konuşulduğu bir karşılaşma olur. Bu maç için çalışmalarımızı iyi şekilde sürdürdük.”
Yeni yıla galibiyetle başlamanın takıma olumlu yansıdığını vurgulayan Semedo, kadroya katılan yeni oyuncuların da kısa sürede uyum sağladığını söyledi.
Kupaya uzun süredir hasret
Fenerbahçe’nin Süper Kupa’yı en son 2014 yılında kazandığını hatırlatan Semedo, kupanın camia için önemine dikkat çekti. “Kulüp ve taraftarlarımız bu kupayı hak ediyor. Sezonun geri kalanı için kupayı kazanmak bizler için moral olur” diyen Portekizli futbolcu, takım olarak gelişmeye devam edeceklerini ifade etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

