Galatasaray Divan Kurulu’nda futbolcular üzerine tartışma
Galatasaray Divan Kurulu’nda futbolcular üzerine tartışma
Galatasaray Divan Kurulu’nda Barış Alper ve Icardi tartışması yaşandı. Başkan Özbek uyarıda bulundu, Turcan Bolayır Ocak transferinde 3 yabancı gerektiğini vurguladı
Galatasaray Divan Kurulu Kasım ayı toplantısında futbolculara yönelik eleştiriler tartışmaya dönüştü. Turcan Bolayır, Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi hakkındaki yorumlarını paylaşırken Başkan Dursun Özbek, futbolcuların da toplantıyı dinlediğini hatırlatarak uyarıda bulundu.
Tepkiler ve Eleştiriler
Divan Kurulu Üyesi Turcan Bolayır, Kocaelispor maçında bazı futbolcuların performansını eleştirdi. Yunus Akgün’ün yokluğunda takımın mekanizmasının bozulduğunu belirtti ve isim vermeden oyuncuların performansına dair yorumlarda bulundu.
Barış Alper Yılmaz’a Mesaj
Bolayır, “Barış Alper sempatik, güzel ve hızlı koşuyor. Ancak koşarken rakibini düşürebiliyor. Ocak ayında iyi bir teklif gelirse ‘Güle güle’ diyebiliriz” ifadelerini kullandı.
Başkan Özbek’ten Uyarı
Başkan Özbek, futbolcular hakkında bu şekilde konuşulmaması gerektiğini belirterek, “Bizi dinliyorlar, dikkatli olalım” dedi. Bolayır, uyarıya tepki göstererek, konuşmasının kibar ve saygılı olduğunu savundu.
Ocak Transferi ve Yabancı Futbolcular
Bolayır, Ocak transferinde 3 yabancı futbolcuya ihtiyaç olduğunu ifade etti. “Elimizdeki 2 futbolcu yeterli değil. Koşamıyorlar, fazla kilolarını atamıyorlar, ancak şirin görünmekle yetiniyorlar. Futbolcu askerdir; koşacaksın, fırtına gibi olacaksın. Bunu yapmazsan Galatasaray’da top oynayamazsın” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
