Devlet Bahçeli’den C-130 uçağı kazası açıklaması

SİYASET/POLİTİKA (HABER MERKEZİ ) - | 12.11.2025 - 13:11, Güncelleme: 12.11.2025 - 13:11 1365 kez okundu.
 

Devlet Bahçeli’den C-130 uçağı kazası açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, C-130 askeri uçağının düşmesi sonucu 20 askerin şehit olduğunu açıkladı ve spekülasyonlara itibar edilmemesi çağrısı yaptı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait C-130 tipi askeri kargo uçağının Gürcistan hava sahasında düşmesi sonucu 20 askerin şehit olduğunu açıkladı. Bahçeli, olayın bütün yönleriyle titizlikle araştırılacağını belirtti. Olayın Detayları Uçak, Türkiye’ye gelmek üzere Azerbaycan’ın Gence şehrinden havalandıktan kısa süre sonra Gürcistan hava sahasında düştü. Kazada hayatını kaybeden askerlerin şehadeti, milletin büyük bir üzüntü yaşamasına neden oldu. Bahçeli’nin Açıklaması ve Uyarıları Bahçeli, resmi açıklamalar yapılmadan dile getirilen her türlü iddianın spekülasyon olduğunu vurguladı. Ayrıca olayla ilgili maksatlı ve temelsiz dedikoduların yanlış ve tehlikeli olduğunu ifade etti. Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum.” “Kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve büyük Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum.”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, C-130 askeri uçağının düşmesi sonucu 20 askerin şehit olduğunu açıkladı ve spekülasyonlara itibar edilmemesi çağrısı yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait C-130 tipi askeri kargo uçağının Gürcistan hava sahasında düşmesi sonucu 20 askerin şehit olduğunu açıkladı. Bahçeli, olayın bütün yönleriyle titizlikle araştırılacağını belirtti.

Olayın Detayları

Uçak, Türkiye’ye gelmek üzere Azerbaycan’ın Gence şehrinden havalandıktan kısa süre sonra Gürcistan hava sahasında düştü. Kazada hayatını kaybeden askerlerin şehadeti, milletin büyük bir üzüntü yaşamasına neden oldu.

Bahçeli’nin Açıklaması ve Uyarıları

Bahçeli, resmi açıklamalar yapılmadan dile getirilen her türlü iddianın spekülasyon olduğunu vurguladı. Ayrıca olayla ilgili maksatlı ve temelsiz dedikoduların yanlış ve tehlikeli olduğunu ifade etti.

Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum.”

“Kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve büyük Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.