Başkan Çerçioğlu, Aydın’daki muhtarlarla iftar sofrasında buluştu

EGE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2026 - 23:43, Güncelleme: 19.03.2026 - 00:27 146 kez okundu.
 

Başkan Çerçioğlu, Aydın’daki muhtarlarla iftar sofrasında buluştu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın genelinde görev yapan muhtarlarla iftar programında bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da görev yapan mahalle muhtarlarını Karaelmas Düğün Salonu’nda iftar yemeğinde ağırladı. Muhtarlarla aynı sofrada oruçlarını açan Çerçioğlu, buluşmada katılımcılarla yakından ilgilenerek sohbet etti. İftar sonrası yaptığı konuşmada Başkan Çerçioğlu, muhtarların mahallelerin sesi olduğunu vurguladı ve Aydın genelinde yürütülen hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti. Çerçioğlu, “Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak devletimizin şefkat elini yerelde en güçlü şekilde hissettirmek için sizlerle beraber çalışıyoruz. Halka hizmet en büyük değerdir. Muhtarlarımızın rehberliğinde Aydın’ın her köşesine hizmet götürdük. Bundan sonra da söz veriyorum kat kat fazlasını hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı. Siyasi görüş gözetmeksizin herkese eşit hizmet verdiklerini aktaran Çerçioğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla kentte kimseyi geride bırakmadıklarını belirtti. Başkan ayrıca Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile iş birliği kapsamında kent için hayata geçirilen projelere teşekkür etti ve Ramazan Bayramı dileklerini iletti. Program kapsamında muhtarlar, Başkan Çerçioğlu’na bugüne kadar mahallelerine yaptığı hizmetlerden ötürü çiçek takdim etti. Etkinlik sonunda Çerçioğlu, muhtarlarla tek tek tokalaşarak programı tamamladı. Buluşmaya Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın Milletvekilleri, ilçe kaymakamları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti il başkanları ve davetliler katıldı.  
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın genelinde görev yapan muhtarlarla iftar programında bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi paylaştı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da görev yapan mahalle muhtarlarını Karaelmas Düğün Salonu’nda iftar yemeğinde ağırladı. Muhtarlarla aynı sofrada oruçlarını açan Çerçioğlu, buluşmada katılımcılarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

İftar sonrası yaptığı konuşmada Başkan Çerçioğlu, muhtarların mahallelerin sesi olduğunu vurguladı ve Aydın genelinde yürütülen hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti. Çerçioğlu, “Biz Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak devletimizin şefkat elini yerelde en güçlü şekilde hissettirmek için sizlerle beraber çalışıyoruz. Halka hizmet en büyük değerdir. Muhtarlarımızın rehberliğinde Aydın’ın her köşesine hizmet götürdük. Bundan sonra da söz veriyorum kat kat fazlasını hep birlikte yapacağız” ifadelerini kullandı.

Siyasi görüş gözetmeksizin herkese eşit hizmet verdiklerini aktaran Çerçioğlu, sosyal belediyecilik anlayışıyla kentte kimseyi geride bırakmadıklarını belirtti. Başkan ayrıca Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile iş birliği kapsamında kent için hayata geçirilen projelere teşekkür etti ve Ramazan Bayramı dileklerini iletti.

Program kapsamında muhtarlar, Başkan Çerçioğlu’na bugüne kadar mahallelerine yaptığı hizmetlerden ötürü çiçek takdim etti. Etkinlik sonunda Çerçioğlu, muhtarlarla tek tek tokalaşarak programı tamamladı.

Buluşmaya Aydın Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Aydın Milletvekilleri, ilçe kaymakamları, belediye meclis üyeleri, siyasi parti il başkanları ve davetliler katıldı.

 

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.