Başakşehir’den MHK ve TFF’ye sert tepki
Başakşehir’den MHK ve TFF’ye sert tepki
Başakşehir, Galatasaray maçı sonrası hakem kararlarını eleştirdi ve TFF’den ivedilikle gerekli adımların atılmasını talep etti
Başakşehir Kulübü, Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray ile oynadığı maçın hakem yönetimine tepki gösterdi. İstanbul ekibi, TFF’nin hızlı şekilde gerekli kararları almasını talep etti.
Başakşehir’den sert tepki
Turuncu-lacivertli kulüp, sahasında Galatasaray’a 2-1 yenildiği karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan ve VAR hakemi Sarper Barış Saka’nın yönetimine sert tepki gösterdi. Kulüp açıklamasında, verilen ve verilmeyen kararların “hata” ile açıklanamayacak derecede sorgulatıcı olduğu ifade edildi.
Önceki maçlar ve MHK eleştirisi
Başakşehir, iki hafta önce Tümosan Konyaspor maçında MHK’nin atadığı hakemleri eleştirmişti. Son maçta da sonuçları etkileyen hakem kararları üzerine, MHK’nin istifa etmesini beklediklerini açıkladı.
TFF’ye çağrı
Kulüp, Türk futbolunun itibarı ve adaletin sağlanması için TFF’nin ivedilikle gerekli kararları almasını talep etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.