Galatasaray, orta saha transferinde gözünü İlkay Gündoğan’a çevirdi. Sarı kırmızılılar, tecrübeli futbolcunun bonservisini alması halinde resmi görüşmelere başlayacak.


Yönetim Gündoğan İçin Hazırda Bekliyor

Victor Osimhen transferinin netleşmesinin ardından Galatasaray, orta saha takviyesi için belirlediği isimlerle temas kurmaya hazırlanıyor. Listenin üst sıralarında Hakan Çalhanoğlu ve İlkay Gündoğan yer alıyor.

Göztepe Slovenya’da Rijeka’yı Mağlup Etti
Göztepe Slovenya’da Rijeka’yı Mağlup Etti
İçeriği Görüntüle

Gündoğan: “Galatasaray’da Oynamak İstiyorum”

Kulüpler Dünya Şampiyonası öncesinde sarı kırmızılı yönetime “Galatasaray forması giymek istiyorum” mesajı verdiği belirtilen Gündoğan’ın Manchester City ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Yıldız futbolcunun bonservisini kulübünden alarak serbest kalması halinde Galatasaray yönetimi resmi teklif için düğmeye basacak.

Kontrat Detayları ve Ücret Beklentisi

Galatasaray, İlkay Gündoğan’a 2 yıllık ya da 1+1 yıllık sözleşme önermeyi planlıyor. Önerilecek garanti ücretin ise 4 ila 5 milyon avro bandında olacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi