Eyyüp Kadir İnan, terörün sona ermesini 86 milyonluk Türkiye'nin en büyük kazanımı olarak tanımladı, gençliğe önemli mesajlar verdi.
AK Parti'den gençliğe "Terörsüz Türkiye" vurgusu
AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İzmir'de önemli açıklamalarda bulundu. İnan, "AK Parti son 23 senede tarihi devrimsel işler yaptı ama en büyük devrimlerden bir tanesi de terörü bu topraklardan söküp atması oldu," dedi.
Gençlik, Cumhuriyet ve Terörsüz Gelecek
İnan, Cumhuriyet'in ve demokrasinin gençlik enerjisiyle yükseldiğini belirterek, "Bugün Türkiye Yüzyılı'na gençlerin enerjisiyle yürüyoruz" ifadelerini kullandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yer alan 30 yaş altı milletvekillerinin büyük bölümünün AK Parti çatısı altında olduğunu vurguladı.
Terörsüz Türkiye: Tüm Milletin Kazanımı
Cumhur İttifakı'nın gençlik haftası öncesi "Terörsüz Türkiye" vizyonunu gençliğe armağan ettiğini ifade eden İnan, bu başarıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin rolüne dikkat çekti.
İnan, "Bu sürece sahip çıkan ve geleceğe taşıyacak olan biz gençleriz. AK Parti'nin tüm icraatlarında gençliğin izi var. Terörün sona ermesi, sadece siyasi değil, toplumsal bir devrimdir" ifadelerini kullandı.