İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 21-27 Temmuz 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda 120 aranan kişiyi yakaladı. Bu kişilerden 70’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Operasyonlarda çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bir haftalık denetimler kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli suç unsurları da ele geçirildi.

Bu operasyonlarda:

11 ruhsatsız tabanca

5 pompalı tüfek

2 kuru sıkı tabanca

2 havalı tabanca

18 kesici alet

Yol ortasında öldüresiye darbettiler: O anlar kamerada
Yol ortasında öldüresiye darbettiler: O anlar kamerada
İçeriği Görüntüle

401,63 gram narkotik madde

1.992 uyuşturucu hap

900 adet kaçak sigara

3 çalıntı motosiklet

ele geçirildi.

Uyuşturucu suçlarına yönelik işlemler yapıldı

Operasyonlar çerçevesinde 9 kişi hakkında “Uyuşturucu Madde Ticareti”, 152 kişi hakkında ise “Uyuşturucu Madde Bulundurmak-Kullanmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Tutuklamalar ve adli işlemler

Yakalanan 120 aranan şahıstan 70’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet kaynakları, denetim ve operasyonların kesintisiz şekilde sürdürüleceğini belirtti.

Kaynak: İHA