Bursasporlu taraftarlar mağlubiyet sonrası olay çıkardı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2025 - 09:36, Güncelleme: 10.03.2025 - 00:26 921 kez okundu.
 

Bursasporlu taraftarlar mağlubiyet sonrası olay çıkardı

Bursasporlu taraftarlar mağlubiyet sonrası olay çıkardı
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor ile Bursaspor arasında Dumlupınar Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından şehirde olaylar çıktı. Maçı 3-1 kaybeden Bursaspor taraftarları, stattan ayrıldıktan sonra taşkınlık yaptı.Geniş güvenlik önlemleri altında tamamlanan müsabakanın ardından, Bursaspor taraftarları Bursa’ya dönmek için yola çıktı. Ancak Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde otobüslerden inen bazı taraftarlar, çevredeki vatandaşlara saldırdı ve araçlara zarar verdi.Olayların büyümesi üzerine polis ekipleri müdahalede bulundu. Ancak yaşanan gerginlik ve görüntüler tepki çekti. Olay yerindeki bazı kişiler, polisin müdahale şeklini eleştirirken, bazıları ise Bursaspor taraftarlarının yenilgiyi hazmedemediğini savundu.Kütahya Valisi Musa Işın, olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, maçın olaysız geçtiğini ve Bursaspor taraftarlarına ayrılan kontenjanın artırıldığını vurguladı. Ancak maç sonrası bazı taraftarların taşkınlık yaptığını belirterek, "Taraftarların eylem biçimi ile polisin müdahale şekli incelenecek. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden müfettiş talep edilmiştir. Kusur kimde olursa olsun tespit edilerek kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.Olaylarla ilgili soruşturma başlatılırken, Kütahya Emniyet Müdürlüğü güvenlik kameralarını ve delilleri incelemeye aldı.
Bursasporlu taraftarlar mağlubiyet sonrası olay çıkardı
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Kütahyaspor ile Bursaspor arasında Dumlupınar Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından şehirde olaylar çıktı. Maçı 3-1 kaybeden Bursaspor taraftarları, stattan ayrıldıktan sonra taşkınlık yaptı.
Geniş güvenlik önlemleri altında tamamlanan müsabakanın ardından, Bursaspor taraftarları Bursa’ya dönmek için yola çıktı. Ancak Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde otobüslerden inen bazı taraftarlar, çevredeki vatandaşlara saldırdı ve araçlara zarar verdi.
Olayların büyümesi üzerine polis ekipleri müdahalede bulundu. Ancak yaşanan gerginlik ve görüntüler tepki çekti. Olay yerindeki bazı kişiler, polisin müdahale şeklini eleştirirken, bazıları ise Bursaspor taraftarlarının yenilgiyi hazmedemediğini savundu.
Kütahya Valisi Musa Işın, olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, maçın olaysız geçtiğini ve Bursaspor taraftarlarına ayrılan kontenjanın artırıldığını vurguladı. Ancak maç sonrası bazı taraftarların taşkınlık yaptığını belirterek, "Taraftarların eylem biçimi ile polisin müdahale şekli incelenecek. Emniyet Genel Müdürlüğü’nden müfettiş talep edilmiştir. Kusur kimde olursa olsun tespit edilerek kamuoyuna açıklanacaktır." dedi.
Olaylarla ilgili soruşturma başlatılırken, Kütahya Emniyet Müdürlüğü güvenlik kameralarını ve delilleri incelemeye aldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.