Başkan Tugay Aşevi’nde: Kimse Yatağa Aç Girmesin!

EGE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2025 - 20:50, Güncelleme: 13.03.2025 - 21:04 1546 kez okundu.
 

Başkan Tugay Aşevi’nde: Kimse Yatağa Aç Girmesin!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ihtiyaç sahipleri için günde 30 bin kişilik yemek üreten aşevini ziyaret etti, yemek dağıtımına katıldı.
Haber ege: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ramazan ayında dayanışmayı büyütmek adına İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi’ni ziyaret etti. Buca Sosyal Yaşam Kampüsü içinde faaliyet gösteren aşevinde incelemelerde bulunan Başkan Tugay, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yemekleri yerinde gördü ve çalışanlara destek olmak için eline kepçeyi alarak yemek hazırlığına katıldı. "Aşevimiz Bir Fabrika Gibi Çalışıyor" Günde 30 bin kişilik yemek üretildiğini belirten Tugay, "Aşevimiz, belediyemizin en önemli sosyal hizmet noktalarından biri. Hijyenik ortamda hazırlanan sağlıklı ve güvenli yemekler kentin dört bir yanına ulaşıyor. Göreve geldiğimden bu yana kapasiteyi artırdık, daha fazla yurttaşa ulaşacağız" dedi. Personellere Teşekkür Aşevinde özveriyle çalışan personele teşekkür eden Başkan Tugay, "Burada sadece bir iş yapılmıyor, aynı zamanda büyük bir iyilik hareketi yürütülüyor. Yoğun tempoya rağmen herkes büyük bir özveriyle çalışıyor" ifadelerini kullandı. İftar Sofraları ve Ramazan Dayanışması İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da dayanışmayı büyütüyor. Kentin 30 ilçesinde iftar sofraları kuran belediye, ayrıca mahallelerde 11 dayanışma noktasında iftar yemekleri dağıtıyor. Eşrefpaşa Hastanesi, huzurevleri, kadın sığınma evleri, engelli bireyler ve yaşlı vatandaşlar da sıcak yemek desteğinden faydalanıyor.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, ihtiyaç sahipleri için günde 30 bin kişilik yemek üreten aşevini ziyaret etti, yemek dağıtımına katıldı.

Haber ege:
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ramazan ayında dayanışmayı büyütmek adına İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi’ni ziyaret etti. Buca Sosyal Yaşam Kampüsü içinde faaliyet gösteren aşevinde incelemelerde bulunan Başkan Tugay, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yemekleri yerinde gördü ve çalışanlara destek olmak için eline kepçeyi alarak yemek hazırlığına katıldı.

"Aşevimiz Bir Fabrika Gibi Çalışıyor"
Günde 30 bin kişilik yemek üretildiğini belirten Tugay, "Aşevimiz, belediyemizin en önemli sosyal hizmet noktalarından biri. Hijyenik ortamda hazırlanan sağlıklı ve güvenli yemekler kentin dört bir yanına ulaşıyor. Göreve geldiğimden bu yana kapasiteyi artırdık, daha fazla yurttaşa ulaşacağız" dedi.

Personellere Teşekkür
Aşevinde özveriyle çalışan personele teşekkür eden Başkan Tugay, "Burada sadece bir iş yapılmıyor, aynı zamanda büyük bir iyilik hareketi yürütülüyor. Yoğun tempoya rağmen herkes büyük bir özveriyle çalışıyor" ifadelerini kullandı.

İftar Sofraları ve Ramazan Dayanışması
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da dayanışmayı büyütüyor. Kentin 30 ilçesinde iftar sofraları kuran belediye, ayrıca mahallelerde 11 dayanışma noktasında iftar yemekleri dağıtıyor. Eşrefpaşa Hastanesi, huzurevleri, kadın sığınma evleri, engelli bireyler ve yaşlı vatandaşlar da sıcak yemek desteğinden faydalanıyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.