Başkan Duman Kupanın Sahibini Ağırladı

EGE HABERLERİ 05.04.2025 - 12:57, Güncelleme: 06.04.2025 - 18:29 1005 kez okundu.
 

Başkan Duman Kupanın Sahibini Ağırladı

Şirinyer Hipodromu’nda düzenlenen Buca Belediye Başkanlığı Koşusu’nu, Haluk Oğuz’un sahibi olduğu safkan at Drowzee kazandı. Kupayı Buca Belediye Başkanı Görkem Duman takdim etti.
Haber ege: Türkiye'nin ilk at yarışına ev sahipliği yapan Şirinyer Hipodromu’nda bu yılki Buca Belediye Başkanlığı Koşusu heyecanı yaşandı. Yarışı, Haluk Oğuz’un sahibi olduğu safkan at Drowzee kazandı. Jokeyi Vedat Abiş’in idaresindeki Drowzee, yarışı 2.02.86’lık derecesiyle birincilikle tamamladı. Bu, Drowzee’nin dördüncü birinciliği oldu. Yarışa olan ilgisiyle dikkat çeken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, yarış öncesi padoklarda atları inceledi ve ekiplerle sohbet etti. Yarış sırasında heyecanlı bir şekilde Drowzee’i takip eden Başkan Duman, yarış öncesi kazananı Drowzee olarak tahmin etmişti. Başkan Duman’ın tahmini doğru çıkarken, kazanan atın sahibine kupayı takdim etme onurunu da yaşadı. Başkan Duman’dan Şirinyer Hipodromu’na Vurgu Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Şirinyer Hipodromu’nun ilçe için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Duman, “1856 yılında kurulan Şirinyer Hipodromu, Türkiye’nin en eski hipodromu olarak büyük bir geleneği temsil ediyor. 23 Eylül 1856’da burada gerçekleştirilen ilk at yarışı, tarihimize büyük bir iz bırakmıştır. Bucalılar ve sporseverler için çok kıymetli bir mekan” dedi. Koşuya katılan şeref tribününde ise Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Erdölek, Disiplin Kurulu Üyesi Aslan Savaşan ve İzmir Hipodrom Müdürü Cenk İşkara ile diğer davetliler de yer aldı.
Şirinyer Hipodromu’nda düzenlenen Buca Belediye Başkanlığı Koşusu’nu, Haluk Oğuz’un sahibi olduğu safkan at Drowzee kazandı. Kupayı Buca Belediye Başkanı Görkem Duman takdim etti.

Haber ege:

Türkiye'nin ilk at yarışına ev sahipliği yapan Şirinyer Hipodromu’nda bu yılki Buca Belediye Başkanlığı Koşusu heyecanı yaşandı. Yarışı, Haluk Oğuz’un sahibi olduğu safkan at Drowzee kazandı. Jokeyi Vedat Abiş’in idaresindeki Drowzee, yarışı 2.02.86’lık derecesiyle birincilikle tamamladı. Bu, Drowzee’nin dördüncü birinciliği oldu.

Yarışa olan ilgisiyle dikkat çeken Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, yarış öncesi padoklarda atları inceledi ve ekiplerle sohbet etti. Yarış sırasında heyecanlı bir şekilde Drowzee’i takip eden Başkan Duman, yarış öncesi kazananı Drowzee olarak tahmin etmişti. Başkan Duman’ın tahmini doğru çıkarken, kazanan atın sahibine kupayı takdim etme onurunu da yaşadı.

Başkan Duman’dan Şirinyer Hipodromu’na Vurgu

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, Şirinyer Hipodromu’nun ilçe için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Duman, “1856 yılında kurulan Şirinyer Hipodromu, Türkiye’nin en eski hipodromu olarak büyük bir geleneği temsil ediyor. 23 Eylül 1856’da burada gerçekleştirilen ilk at yarışı, tarihimize büyük bir iz bırakmıştır. Bucalılar ve sporseverler için çok kıymetli bir mekan” dedi.

Koşuya katılan şeref tribününde ise Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adem Erdölek, Disiplin Kurulu Üyesi Aslan Savaşan ve İzmir Hipodrom Müdürü Cenk İşkara ile diğer davetliler de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberege.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.