Kuşadası’nda 1,1 Milyar Liralık Dev Vurgun
Kuşadası’nda 1,1 Milyar Liralık Dev Vurgun
İçeriği Görüntüle

Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit Bahri Uçuş’un ailesini evlerinde ziyaret etti. Bayram vesilesiyle yapılan ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Doğanca, şehit ailelerinin yalnız olmadığını ve onların her zaman yanında olduklarını ifade etti.

“Şehit aileleri başımızın tacı”

Başkan Doğanca, yaptığı açıklamada şehitlerin vatan için verdikleri canların hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, “Başta şehidimiz Bahri Uçuş olmak üzere, vatan uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Onların fedakârlığı sayesinde bizler huzur içinde bayramlarımızı kutlayabiliyoruz,” dedi.

Şehit ailelerinin milletin ve devletin en kıymetli emanetleri olduğuna dikkat çeken Doğanca, “Şehitlerimizin aileleri bizim için birer emanet, kapımız ve gönlümüz her zaman onlara açıktır” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Teşekkür ve vefa mesajı

Ziyaret sırasında Kuyucak Belediye Başkan Yardımcısı Halil Sağlam da hazır bulundu. Şehit Bahri Uçuş’un ailesi, bayramda gerçekleşen bu anlamlı ziyaret için Başkan Doğanca ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kuyucak Belediyesi’nin, ilçedeki tüm şehit aileleriyle yakından ilgilenmeye devam ettiği, sosyal projeler ve birebir ziyaretlerle bağların güçlendirildiği belirtildi.

Kaynak: İHA