Millet Bahçesi Müteahhidi Bergama'yı Terk Etti
Çelik, TOKİ'nin yeni bir düzenlemeye gittiğini belirterek, bu yapıların halka açılmasının şu durumda zor olduğunu ve bu konuda iktidar ve muhalefetin birlik olması gerektiğini vurguladı. Bergama halkı, uzun süredir bekledikleri Millet Bahçesi ve Çamlıpark projelerinin akıbeti hakkında belirsizlik yaşıyor.
Millet Bahçesi'nin yapımı, Bergama için önemli bir proje olarak görülüyordu. Ancak müteahhit firmanın iflas etmesi ve ilçeyi terk etmesiyle birlikte, proje yarım kaldı. Belediye Başkanı Çelik, bu durumun çözülmesi için tüm tarafların işbirliği yapması gerektiğini ifade etti. Çelik, "Bu projelerin tamamlanması, Bergama'nın sosyal yaşamına büyük katkı sağlayacak. Ancak mevcut durumda projelerin ilerleyebilmesi için merkezi yönetimle işbirliği yapmamız şart," diye ekledi.
Belediye meclisi toplantısında alınan kararlar ve yapılan açıklamalar, Bergama halkı tarafından yakından takip ediliyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik'in açıklamaları, projelerin geleceği konusunda bazı ipuçları verdi. Ancak müteahhit firmanın iflası ve ilçeyi terk etmesi, projelerin tamamlanmasını daha da zorlaştırıyor.
Çamlıpark ve Millet Bahçesi projelerinin akıbeti, önümüzdeki günlerde yapılacak olan düzenlemeler ve yeni ihale süreçleri ile netlik kazanacak. Bergama halkı, bu projelerin bir an önce tamamlanarak hizmete açılmasını bekliyor.