Yunusemre’de Çocuklar Cumhuriyetin 102. Yılını Coşkuyla Kutladı

Manisa Yunusemre’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, çocuklara özel etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Ortaköy Mesire Alanı’nda düzenlenen programda şişme oyun alanları, kukla şov ve konserler yer aldı.

Ortaköy Mesire Alanı Coşkuya Sahne Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Program Çocuk Korosu konseri ile başladı.

Drama, Kukla ve Halk Gösterileri

Etkinlik, Arkhe Drama Gösterisi, Kukla Çilli Şov, Kent Konseyi Kadın Harmandalı gösterisi ve Makedonyalılar Derneği’nin özel sunumlarıyla devam etti. Minikler, şişme oyun alanları, halat çekme ve ip atlama gibi spor aktiviteleriyle keyifli vakit geçirdi.

Ücretsiz İkramlar ve Belediye Katılımı

Etkinlik alanında çocuklara ücretsiz patlamış mısır, pamuk şeker ve çeşitli ikramlar dağıtıldı. Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcıları Hakan Gürtunca ve Emine Özge Arslan da programa katılarak çocukların coşkusuna ortak oldu.

Hakan Gürtunca’dan Mesaj

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, çocuklara seslenerek şunları söyledi:
"Cumhuriyet; özgürlük, gelişmek ve çok çalışmaktır. Bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Derslerinizde başarılar diliyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun."