Sergen Yalçın’dan flaş transfer talebi

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe’den kiralanan Cengiz Ünder’in bonservisinin alınmasını yönetime iletti. 28 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı formayla şu ana kadar 4 maçta görev yaptı.

Sergen Yalçın’dan flaş talep

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte kadroya katılan Cengiz Ünder, teknik direktörün ilk tercihlerinden biri olmuştu. Yalçın, Fenerbahçe’den kiralanan tecrübeli futbolcunun bonservisinin alınmasını istedi.

Bonservis bedeli ve sözleşme durumu

Cengiz Ünder’in satın alma opsiyonu 6 milyon euro olarak belirlendi. 28 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetim, Sergen Yalçın’ın talebi sonrası görüşmeleri başlattı.

Performans ve katkılar

Cengiz Ünder, Beşiktaş formasıyla 4 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti. Teknik direktörün oyuncunun idman performansından oldukça memnun olduğu belirtiliyor. Piyasa değeri 7 milyon euro olarak gösterilen Ünder, takımın hücum hattında önemli bir alternatif olarak değerlendiriliyor.

Geleceğe yönelik planlar

Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın’ın talebi doğrultusunda 6 milyon euro ödeyerek Cengiz Ünder’in bonservisini almayı planlıyor. Kararın kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor.