Nuri Şahin’den galibiyet vurgusu
Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında RAMS Başakşehir, sahasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Nuri Şahin, alınan galibiyetin kendileri için çok değerli olduğunu vurguladı.
Nuri Şahin’den galibiyet değerlendirmesiBaşakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, sahadan 2-1 galip ayrılmanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.
"Çok değerli bir galibiyet. Ligde kolay maç olmadığını gösterdik. İlk yarıda çok iyi oynadık ve belki de geldiğimizden beri en iyi oyunlarımızdan biriydi. İkinci devrede de ikinci golü bulamadık. Fatih Karagümrük risk aldı ve atamayana atarlar tabiriyle sonuçlandı. Ömer Ali’nin müthiş golüyle kazandık. Bu galibiyet çok değerli," dedi.
Üst üste galibiyetlerin önemiSon dönemdeki performansı da değerlendiren Şahin, üst üste galibiyetlerin takımın moralini ve oyun güvenini artırdığını belirtti.
"Üst üste galibiyetler süreci hızlandırıyor ve oyuncuların oyununa güveni artırıyor. Onlara 'Biraz zorlanacağız ama oyunumuz oturunca değerli olacak' demiştim ve bunu gördük. Ömer Ali çok değerli bir oyuncu ve bu gol onun katkısını taçlandırdı," ifadelerini kullandı.
Eldor Shomurodov’un katkılarıSezonun 13. golünü kaydeden Özbek futbolcu Eldor Shomurodov’a dair görüşlerini de paylaşan Şahin, takım oyununa katkısının gol sayısından daha önemli olduğunu söyledi.
"Eldor’un gol kralı olup olmaması önemli değil. Asıl önemi takımın oyununa ve katkısına bakmak. Gollerin geleceğini biliyorum ama onun topsuz oyun zekası ve karakteri çok değerli. Yönetmesi kolay, gerçek bir yıldız," dedi.