Muğla Taekwondocuları Saraybosna’da Madalya Sevincini Yaşadı
Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen “World Taekwondo Bosnia and Herzegovina Open E1” turnuvasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Taekwondo Takımı, elde ettiği madalyalarla Türkiye’yi ve Muğla’yı gururlandırdı.
Saraybosna’da Yoğun Katılım
Turnuvaya 20 ülkeden 364 sporcu katıldı. Muğla’nın genç sporcuları üstün performans sergileyerek kürsüye çıkmayı başardı.
Madalya BaşarısıGenç Kızlar 68 kg kategorisinde mücadele eden Elif Münire Arslan ve Yıldız Erkekler 57 kg kategorisinde yarışan Ömer Yiğit Dayal, üçüncülük elde ederek bronz madalya kazandı.
Çeyrek Final PerformanslarıElif Özer (44 kg Yıldız Kızlar), Afra Zeynep Arslan (59 kg Yıldız Kızlar) ve Ece Kurucan (55 kg Yıldız Kızlar) çeyrek final maçlarına yükselerek beşincilik elde etti ve turnuvada dikkat çeken performanslar sergiledi.
Başkan Aras’tan TebrikMuğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, sporcuları tebrik ederek şunları söyledi:
“Muğla’nın altyapısından yetişen sporcularımızın Saraybosna’da ülkemizi ve şehrimizi böyle gururla temsil etmesi hepimizi çok mutlu etti. Sporcularımızı yürekten kutluyor, ailelerine ve tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum.”
Antrenör Göktaş’a ÖvgüBaşkan Aras, Uluslararası ve Milli Taekwondo Koçu Teknik Direktör Naz Göktaş’ın emeğini de vurguladı:
“Naz Göktaş hocamızın disiplinli çalışması, bu gurur verici sonuçların temelini oluşturuyor. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”