Kızılay Menemen çocukları soğuktan koruyor
Kızılay Menemen Şubesi, “İyilik ilmek ilmek örülüyor” projesi kapsamında gönüllülerle hazırladığı atkı, bere, kazak ve pijama paketlerini Menemen’deki çocuklara ulaştırdı.
Soğuk Kış Günlerinde Yardım Eli
Havaların soğumasıyla birlikte Kızılay Menemen Şubesi, ilçe merkezinde ve köylerde çocukların soğuk hava şartlarından etkilenmemesi için harekete geçti. Gönüllüler tarafından atkı, bere, eldiven ve kazak örüldü, paketlere pijama takımları da eklendi.
Sevgi Paketleri Yetkililere Teslim EdildiHazırlanan paketler, Kızılay Menemen Şube Başkanı Serkan Orun tarafından Menemen Kaymakamı Vedat Yılmaz’a teslim edildi. Proje, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü iş birliğiyle yürütüldü ve katılım yoğun oldu.
Köylerden Büyük DestekMenemen’in çeşitli köylerinden katılan kadın Kızılay gönüllüleri, çocuklar için atkı, bere, yelek, patik ve kazak ördü. Paketlerin teslimi sırasında Serkan Orun, gönüllülere ve destek veren tüm kurumlara teşekkür etti.
Başkan Orun’dan MesajOrun, “Hanımefendilerin uykularından feragat ederek hazırladığı ürünler, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi çocuklarımızı ısıtacak. Yavrularımızın gülümseyişi, verilen tüm emeğe değer. Bugüne kadar yaptığımız sayısız faaliyetin yanına böyle özel bir projeyi eklediğimiz için çok mutluyuz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.