İzmir-Aydın karayolu kazasında genç kız yaşamını yitirdi
İzmir-Aydın karayolu kazasında, takla atan araçtan fırlayan 17 yaşındaki Ceylin Işık yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan iki kişinin ise hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Kazanın gece saatlerinde meydana geldiği belirtildi
Olay, 8 Kasım gecesi 22.00 sıralarında Selçuk’un Çamlık-Acarlar Mahallesi anayol mevkisinde meydana geldi. S.Y. yönetimindeki 35 NFM 39 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.
Genç kız araçtan fırladıKazada araçta bulunan 17 yaşındaki Ceylin Işık, çarpmanın etkisiyle dışarı fırladı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Işık’ın ağır yaralı olduğunu belirledi.
Hastanede yaşamını yitirdiAğır yaralanan Ceylin Işık ile sürücü S.Y. ve yolcu E.B., ambulansla Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ceylin Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.Y. ve E.B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Ceylin Işık'ın başarılarla dolu bir geçmişi vardıCeylin Işık’ın liseyi birincilikle tamamladığı, uçak gövde-motor bölümünde onur belgesi aldığı ve üniversite sınavını kazanarak uçak mühendisi olmayı hedeflediği öğrenildi.