İş Yerleri ve Araçlara Çarpan Sürücü Bodrum’da Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2.96 promil alkollü ve ehliyetsiz bir sürücü, otomobiliyle iş yerlerine ve park halindeki araçlara çarptı. Polis ekipleri kısa sürede müdahale ederek sürücüyü gözaltına aldı.

Olayın Detayları

Olay, Bodrum’un Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi’nde meydana geldi. 23 yaşındaki B.F.K. yönetimindeki 34 BSH 566 plakalı otomobil, seyir halindeyken yol kenarındaki bir restoran ve kuaför salonuna çarptı.

Araç ve Maddi Hasar

Sürücü, ardından bir aydınlatma direğine çarparak iki park halindeki araca da zarar verdi. Çevrede paniğe yol açan sürücü, cadde boyunca yoluna devam etti.

Polis Müdahalesi ve Gözaltı

Devriye görevi yapan polis ekipleri sürücüyü durdurdu. Yapılan kontrollerde 2.96 promil alkollü olduğu ve ehliyetsiz araç kullandığı tespit edildi. Sürücü, polis tarafından gözaltına alındı. Olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.