Galatasaray hoparlör iddialarına yanıt verdi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında Bodo/Glimt’i 3-1 yenmesinin ardından ortaya atılan “hoparlörden ıslık” iddialarına yanıt verdi. Kulüp, tüm sesin taraftarlardan geldiğini açıkladı.

 

Taraftar atmosferi gündemde

Sarı-kırmızılı taraftarlar, RAMS Park’ta yoğun bir atmosfer oluşturdu. Maçın ardından Norveçli muhabir Freddy Toresen, hoparlörlerden de destek olduğu iddiasını gündeme taşıdı.

Galatasaray’dan sert yanıt

Kulübün medya sorumlusu Coşkun Gülbahar, Dagbladet gazetesine yaptığı açıklamada iddiaları reddetti. Gülbahar, “Elbette ses sadece taraftarlardan geliyor. Bu ilk kez stadyumumuza geliyorsanız şaşırmanız normal. Galatasaray’ın evi her zaman böyle, özellikle Avrupa maçlarında” dedi.

Geçmiş örnekler

Gülbahar, üç hafta önce Liverpool karşılaşmasında da stadyumun benzer şekilde gürültüyle dolduğunu belirtti. Türk taraftarlarının tutkusu, Avrupa maçlarında her zaman ön plana çıkıyor.