Galatasaray, Barış Alper Yılmaz ile sözleşme görüşmelerine başladı
Galatasaray, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile sözleşme görüşmelerine devam ediyor. NEOM SC’den gelen yüksek teklif sonrası başlayan süreçte, taraflar arasında rakamsal fark henüz giderilemedi.
Yüksek Teklif ve İlk Pazarlıklar
Suudi Arabistan ekibi NEOM SC, Barış Alper Yılmaz’a 4 yıl için 50 milyon dolar (2 milyar 85 milyon TL) teklif etmişti. Milli futbolcu, gitmek istemiş ancak Galatasaray yönetiminin zam sözüyle kalmaya ikna olmuştu.
Milli Ara Sonrası GörüşmelerTaraflar arasındaki rakamsal farkın çözümü milli ara sonrasına bırakıldı. Oyuncu 7,5 milyon Euro talep ederken, sarı-kırmızılı yönetim 5 milyon Euro ve bonuslarla bu rakamı desteklemeyi önerdi. Yönetim, “Yerli oyuncularda fark açılmasın” detayıyla da pazarlıklara dikkat çekti.
Sezon PerformansıBarış Alper Yılmaz, Galatasaray formasıyla bu sezon 8 maçta 3 gol attı ve 4 asist yaptı. Milli ara sonrası sözleşme pazarlıklarının devam etmesi bekleniyor.