Galatasaray, Antoine Griezmann için beklemeye geçti!
Galatasaray, Atletico Madrid’den Antoine Griezmann transferini şimdilik beklemeye aldı. Yunus Akgün’ün yükselen performansı, Fransız yıldız için riski artırdığından yönetim ve teknik kadro ortak kararla bu hamleyi rafa kaldırdı.
Griezmann Transferi Şimdilik ReddedildiDries Mertens’in takımdan ayrılmasının ardından Galatasaray, hücum hattındaki eksiklikleri gidermek için Antoine Griezmann’ı gündemine almıştı. Ancak sarı-kırmızılılar, 34 yaşındaki oyuncunun talep ettiği 2,5 yıllık sözleşme ve yıllık 10 milyon Euro ücret nedeniyle transferi şimdilik askıya aldı.
Yunus Akgün Performansıyla Fark YaratıyorYönetim ve teknik ekip, bu bölgede Yunus Akgün’ün yükselen formunu değerlendirdi. Sakatlıktan dönen genç oyuncu, son 3 haftada 4 asist yaparken 1 gol kaydetti. Bu performans, Griezmann transferinin riskini artırdığı için hamle şimdilik rafa kaldırıldı.
Ortak KararBaşkan Dursun Özbek ve teknik kadro, Yunus’un pozisyonuna ek bir transfer yapılmasının doğru olmayacağı noktasında birleşti. Galatasaray, bu nedenle Griezmann hamlesi için beklemeye geçti.