Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için yeniden masada
Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi için Benfica’ya 20 milyon euro + bonusluk yeni teklifini iletti. Önceki 18 milyon euro + bonus teklifi Portekiz ekibi tarafından yarım saatte reddedilmişti.
Fenerbahçe’den Güncellenmiş Teklif
Sarı-lacivertliler, sol kanat transferi planları kapsamında Kerem Aktürkoğlu için teklifini güncelledi. Sabah’ın haberine göre Fenerbahçe, milli futbolcu için 20 milyon euro + bonus önerisinde bulundu.
Önceki Teklif Hızla ReddedilmiştiFenerbahçe’nin 18 milyon euro + bonusluk önceki teklifi, Portekiz basınında yer alan haberlere göre yarım saatte geri çevrildi. Bunun üzerine kulüp, rakamı artırarak yeni bir öneriyle Benfica’nın kapısını çaldı.
Kerem Aktürkoğlu’nun DurumuKerem Aktürkoğlu, Benfica’nın Estrela maçında yedek kulübesinde başladı ve süre alamadı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise dün yaptığı açıklamada, yaz transfer döneminde iki kanat oyuncusu alacaklarını ifade etti.