Beşiktaş Taraftarına Rafa Silva Müjdesi

Beşiktaş'ta Rafa Silva, kas ödemi nedeniyle antrenmanlara çıkamıyordu. Yıldız oyuncunun Fenerbahçe derbisine yetişeceği ve maçta görev alabileceği açıklandı.


Sakatlık Şoku

Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Rafa Silva, Tümosan Konyaspor maçının ardından her iki alt baldır adalesinde sertlik ve ağrı şikayeti yaşadı. Sağlık ekibinin yaptığı değerlendirmede gecikmiş başlangıçlı kas ödemi (D.O.M.S.) tespit edildi ve tedaviye başlandı.

Derbiye Yetişecek Mi?

32 yaşındaki futbolcu, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Ancak Sabah’ın haberine göre, Sergen Yalçın’ın görev vermesi halinde Rafa Silva, 2 Kasım Pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe derbisinde sahada olacak.

Takımın Moralini Artıracak

Beşiktaş yönetimi ve taraftarlar, yıldız oyuncunun derbiye yetişmesinin takımın moral ve hücum gücüne olumlu katkı sağlayacağını belirtiyor.