Benfica teknik direktörü Lage’den Kerem Aktürkoğlu yorumu
Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş maçı öncesinde Kerem Aktürkoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Lage, Tondela maçında yaşananların ardından Türk futbolcunun morali ve performansını değerlendirdi.
Portekiz Basınında Kerem Tartışması
Benfica’nın ligde Tondela ile oynadığı maçın ardından Kerem Aktürkoğlu’nun sinirli halleri Portekiz basınında gündem olmuştu. Bu tartışmalar üzerine Bruno Lage, soruları yanıtladı.
Lage’den Kerem YorumuLage, “Kerem Aktürkoğlu bir yana, tüm futbolcularımla aram iyi. Gazeteciler oyuncuları bir insan olarak tanımıyor. Türk gazeteciler antrenmana gelince onlara el salladı. Kerem’in maç sonunda moralsiz olduğunu söylediniz ama maça girdiği andaki görüntülere baktınız mı? Yüzü gülüyordu ve takımına destek verdi. Takıma yardım etmek için oyuna girdi, iyi bir performans göstermedi ve performansından memnun kalmadı. Bu bir sorun değil; bir oyuncu katkı sağlamadığında sorun olur, her şey yolunda olduğunda endişelenmem.” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Maçı Öncesi MesajLage’nin açıklamaları, Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile oynanacak rövanş maçı öncesi Kerem’in durumu hakkında net mesaj verdi. Teknik direktör, futbolcunun morali ve takımına olan desteğinin iyi olduğunu vurguladı.