Alaçatıspor basketbol ligine ilk kez katılıyor

Alaçatıspor, tarihinde ilk kez U14 ve U16 takımlarıyla basketbol liglerine katılıyor. Kulüp yöneticileri, bu adımı yıllardır hayalini kurdukları bir projenin gerçekleşmesi olarak nitelendirdi.


Genç sporcular sahada

Alaçatıspor’un yeni basketbol adımıyla genç sporcular, Alaçatı formasını taşıyarak sahada mücadele edecek. Kulüp yetkilileri, “Bu çocuklar sadece basketbol oynamayacak, aynı zamanda geleceğe atılmış en büyük adımlarımızdan birini temsil edecek. Onlar sahada ter dökerken biz de tribünde onların arkasında olacağız” açıklamasında bulundu.

Kulüp yöneticilerinden vizyon

Alaçatıspor yöneticileri, basketboldaki bu başlangıcın sadece spor alanında değil, Alaçatı’nın enerjisini yansıtan bir kültür adımı olduğunu vurguladı. “Hep birlikte tarih yazıyoruz. Bu yolculuk daha yeni başlıyor, daha nicelerine hazır olun” ifadelerini kullandılar.